Άντζελα Γκερέκου: Έτσι ευχήθηκε στην κόρη της, Μαρία - Τα συγκινητικά λόγια και η οικογενειακή φωτό
Showbiz

Άντζελα Γκερέκου: Έτσι ευχήθηκε στην κόρη της, Μαρία - Τα συγκινητικά λόγια και η οικογενειακή φωτό

Γενέθλια και γιορτή έχει σήμερα η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου.

Όμως φέτος είναι διαφορετική αυτή η μέρα, καθώς είναι τα πρώτα γενέθλια και συνάμα η πρώτη γιορτή της χωρίς τον αγαπημένο της πατέρα, Τόλη Βοσκόπουλο.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου που εδώ και 20 χρόνια ήταν μία μέρα γιορτής για την οικογένεια Βοσκόπουλου, η Μαρία θα περάσει για πρώτη φορά τα γενέθλιά της βυθισμένη στη θλίψη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας του ελληνικού πενταγράμμου έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου, σκορπίζοντας θλίψη τόσο στην οικογένεια του όσο και στους θαυμαστές του.

Σήμερα, 15 Αυγούστου, η μητέρα της Μαρίας Βοσκοπούλου, Άντζελα Γκερέκου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία από το παρελθόν με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους και σχολίασε: «20 ,,,λατρεμενα χρονια Μαζι!!!Η πιο ευτυχισμενη στιγμη της Ζωης μας, οταν ηρθες στην Ζωή μας!!!!.Χρονια. σου Πολλα, Χρονια Καλα ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ μας. Να εισαι παντα ο υπεροχος εαυτος σου κ να εργαζεσαι με παθος κ αληθεια για τα ονειρα σου οπως εσυ ξερεις...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,!!!!”»!

Η Μαρία Βοσκοπούλου γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 2001 πρόωρα και παρά τους αρχικούς φόβους και την αγωνία για το μωρό, όλα πήγαν κατ' ευχή και το κοριτσάκι στην αγκαλιά της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου μοίρασε στο ζευγάρι από εκείνη τη μέρα μόνο χαρές και χαμόγελα.

Η νεαρή κοπέλα κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και κλείνει σήμερα τα 20 χρόνια ζωής.

Δείτε τις ευχές της Άντζελας Γκερέκου αλλά και τη φωτογραφία από το παρελθόν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved