Δεκαπενταύγουστος: Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση: «Πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί, φέτος λείπει η μάνα»
Showbiz

Δεκαπενταύγουστος: Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση: «Πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί, φέτος λείπει η μάνα»

Δεκαπενταύγουστος σήμερα και η Μιμή Ντενίση ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της

H ηθοποιός με αφορμή τον 15Αυγουστο και τον εορτασμό της Θεοτόκου δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με τη μάνα της και την κόρη της, Μαριτίνα – που γιορτάζει- και αναφέρθηκε στην μάνα της, Μαρία, που έχει φύγει από τη ζωή και θα γιόρταζε σήμερα.

“Πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί.. φέτος λειπει η μάνα.. η μαμα .. η Μαρια μας!! Το στήριγμα κ η έμπνευση μου. Η πιο δυνατή κ δημιουργική γυναικα που γνώρισα!! Τυχερη που είχα τέτοια μάνα!! Πάντα θα την γιορτάζω κ είμαι σίγουρη πως θα μας βλέπει κ θα χαμογελάει. Κ θα καμαρώνει την Μαριτινα που σήμερα γιορτάζει κ της μοιάζει σε πολλά!!ποιος όμως θα ετοιμάσει το θεσπέσιο τραπέζι .. την παβλοβα που εφτειαχνε στην γιορτή:: αχ!!! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν!! Η Παναγία να μας προστατεύει!!”, έγραψε στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας που δημοσίευσε Μιμή Ντενίση.

Όπως έχει πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της: "Χάσαμε τη μητέρα μας τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Ήταν και παραμένει ένα πολύ μεγάλο χτύπημα για όλη την οικογένεια και για μένα προσωπικά γιατί ήμουν πολύ δεμένη μαζί της. Μου λείπει πολύ. Είχα την τύχη η μητέρα μου να είναι πέρα από στήριγμα και κορμός της ζωής μου- ένας πολύ πνευματικός άνθρωπος, συμπαραστάτης στο έργο μου. Έχασα τη φίλη μου, τη συνομιλήτριά μου."!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved