Νίκος Οικονομόπουλος: Άλλος άνθρωπος ο τραγουδιστής - Απίστευτη η αλλαγή στην εμφάνισή του
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: Άλλος άνθρωπος ο τραγουδιστής - Απίστευτη η αλλαγή στην εμφάνισή του

Αγνώριστος ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Χαλαρές στιγμές με φίλους απολαμβάνει ο τραγουδιστής! Ο τραγουδιστής χάρηκε τις βόλτες με το σκάφος στα ελληνικά νησιά και δημοσίευσε και ένα βίντεο, όπου είδαμε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Η αλήθεια είναι πως με την πρώτη ματιά ζοριστήκαμε λίγο να τον αναγνωρίσουμε, καθώς έχει αλλάξει το look του και όπως φαίνεται το έχει ρίξει και στη γυμναστική!

Ο ίδιος ο Νίκος Οικονομόπουλος λοιπόν αν και δεν είναι λάτρης του Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο από τις εξορμήσεις του και τα σχόλια ήταν αμέτρητα, ενώ τα like «έπεφταν βροχή»!

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν το νέο του look! O τραγουδιστής έχει αφήσει μακριά μαλλιά, δεν τα βάφει πια και του πάει πολύ! Στο εν λόγω βίντεο είναι με το μαγιό του και όπως φαίνεται έχει αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο σώμα!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο με τη θεαματική αλλαγή του!

«Προσπαθώ να μην δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή, δεν το κάνω επίτηδες, μ’ αρέσει να ζω τη ζωή μου φυσιολογικά. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, ζω όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται μία πολύ πολύ φυσιολογική ζωή και χαίρομαι με τα απλά πράγματα», είχε πει σε συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved