Ζαχίρ Γιαβαρί: Η ανησυχία του για την οικογένειά του που ζει στο Αφγανιστάν
Showbiz

Ζαχίρ Γιαβαρί: Η ανησυχία του για την οικογένειά του που ζει στο Αφγανιστάν

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, ο πρώην παίκτης του MasterChef σχολιάζει την κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν και δεν κρύβει την ανησυχία για την οικογένεια του.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, τη χθεσινή κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής έκανε μία ανάρτηση στο Instagram του σχετικά με την κατάσταση στην πατρίδα του.

«Χάος στο Αφγανιστάν. Χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν καταφύγιο για να ζήσουν. Δύσκολη η σύνδεση και δεν ξέρω αν θα ζήσουν οι οικογένειές μας. Γιατί, γιατί, γιατί;

Χιλιάδες άνθρωποι παράτησαν το σπίτι τους, τη ζωή τους και πήραν τα βουνά για να σωθούν. Τι θα απογίνουν αυτοί οι άνθρωποι; Δεν έχω λόγια. Λυπάμαι τα παιδιά και τις γυναίκες» έγραψε ο Ζαχίρ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ιστορία του Ζαχίρ από το Αφγανιστάν είχε συγκινήσει του κριτές του MasterChef.

Το 2005 πέρασε παράνομα τα υδάτινα σύνορα της Ελλάδας από την Τουρκία. Το φουσκωτό σκάφος που επέβαινε ξεφούσκωσε με αποτέλεσμα να βρεθεί μεσοπέλαγα μαζί με τα υπόλοιπα άτομα που ταξίδευε. Κολυμπούσαν επί 4 ώρες και στο τέλος κατάφεραν να βγουν στη στεριά. Όταν συνήλθαν είδαν πως έλειπαν 2 άτομα από τους 12 που ήταν συνολικά.

Ο Ζαχίρ μαζί με άλλο ένα άτομο έπεσαν στη θάλασσα προσπαθώντας να τους βρουν. Τους έψαχναν επί ώρες, είχαν κουραστεί και ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν, αλλά ξαφνικά άκουσαν φωνές. Οι φωνές τους έδωσαν δύναμη να συνεχίσουν! Κατάφεραν να τους σώσουν και να τους βγάλουν στην παραλία. Το ένα παιδί απ’ τα δύο που έσωσαν είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ο Ζαχίρ τον επανέφερε όμως!

Ο δρόμος του στη συνέχεια τον έφερε στο Master Chef και τώρα πατά στα πόδια του.

Δείτε τον όταν είχε συγκινήσει τους κριτές στο ριάλιτι με την ιστορία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved