Αναστάσης Ροϊλός: «Ψειρίζω αρκετά τα πράγματα αλλά την τελική απόφαση την παίρνω ενστικτωδώς»
Showbiz

Αναστάσης Ροϊλός: «Ψειρίζω αρκετά τα πράγματα αλλά την τελική απόφαση την παίρνω ενστικτωδώς»

Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Νικηφόρος από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες», είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται το ένστικτό του.

Ο Αναστάσης Ροϊλός ερμήνευσε αυτά τα δύο χρόνια στη σειρά Άγριες μέλισσες έναν απαιτητικό ρόλο. Οι τηλεθεατές τον αγάπησαν αλλά και τον μίσησαν και τώρα περιμένουν με αγωνία να τον απολαύσουν στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Ο ηθοποιός, σε μια σπάνια συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι ένα από τα πράγματα που εμπιστεύεται τυφλά, σε αντίθεση με τον τηλεοπτικό Νικηφόρο, είναι το ένστικτό του, επισημαίνοντας ότι τις φορές εκείνες που δεν το «άκουσε» έκανε λάθος.

Από τις off-broadway σκηνές βρέθηκες ξαφνικά στο mainstream. Τι αλλαγές έφερε αυτό στη ζωή σου;

Είτε off-broadway, είτε off-off broadway, είτε mainstream -παρότι δεν θεωρώ ότι οι «Άγριες Μέλισσες» είναι mainstream, αλλά μια καθημερινή σειρά που έβαλε κάποια δύσκολα στοιχήματα, τα κέρδισε και έτυχε της αγάπης πολύ κόσμου-, ο ηθοποιός είναι αυτός που είναι σε ό,τι και αν κάνει, είτε παίζει σε 100ρι θέατρο είτε σε 500άρι είτε στην τηλεόραση. Κι αυτό φαίνεται, άρα μπορεί να κριθεί από οποιονδήποτε. Αυτή τη στιγμή, ζούμε το χειροκρότημα όπως θα ήταν σε μια παράσταση, απλώς από πολύ μεγαλύτερο κοινό. Οι αλλαγές στη ζωή μας είναι αυτό που μένει όταν φεύγει το χειροκρότημα, γι’ αυτό θα φανούν στη συνέχεια.

Λένε ότι η επιτυχία σε αλλάζει. Άλλοι λένε ότι η επιτυχία αλλάζει τους άλλους απέναντι σε εσένα. Εσύ τι θα έλεγες;

Είναι δυνατά σλόγκαν και τα δύο, φαινομενικώς αντιθετικά, αλλά ισχύουν χωρίς να καταργεί το ένα το άλλο. Ταυτόχρονα, όμως, χωράνε και τα δύο πολλή συζήτηση. Εμένα με φοβίζει ο ενικός στη λέξη - «η επιτυχία» ακούγεται σαν κάτι συγκεκριμένο και απόλυτο, ενώ δεν είναι. Ωστόσο, μια επιτυχία ή μια αποτυχία είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες έννοιες και καταστάσεις. Λες «είχαμε μια επιτυχία, μπράβο σε όλους μας, πάμε παρακάτω», ομοίως «είχαμε μια αποτυχία, δεν πειράζει, ας μάθουμε από αυτή, ας γίνουμε καλύτεροι, πάμε παρακάτω».

Εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου;

Κατά 99%, ναι. Πολλές φορές που δεν το εμπιστεύτηκα και του πήγα κόντρα το μετάνιωσα. Ακόμα και μία φορά που δεν το ακολούθησα για να κρατήσω τον λόγο μου, τελικά δεν τον κράτησε η άλλη πλευρά. Οπότε, όσο μεγαλώνω τείνω όλο και περισσότερο προς το ένστικτο. Κοιτώντας πίσω θα ήταν ίσως καλύτερα να είχα πει «Ξέρω ότι συμφώνησα σε αυτό, αλλά δεν το νιώθω σωστό». Όχι ότι πάω κουτουρού, όπου μου έρθει, επειδή «έτσι ένιωσα». Ψειρίζω αρκετά τα πράγματα. Αλλά την τελική απόφαση την παίρνω ενστικτωδώς. Ούτε βιογραφικό με νοιάζει να χτίσω, ούτε να τα έχω καλά με όλους. Ο στόχος είναι ό,τι κάνω τελικά να το κάνω με σεβασμό προς τον εαυτό μου και τους άλλους, είπε ο Αναστάσης Ροϊλός στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved