Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Οι νέες φώτο που πρόδωσαν τον έρωτά τους
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Οι νέες φώτο που πρόδωσαν τον έρωτά τους

Μάλιστα, η γνωστή influencer είναι τόσο ερωτευμένη που έχει αποκτήσει και συνήθειες του αγαπημένου της!

Οι νέες φώτο πρόδωσαν τον έρωτά τους...

Η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε την ημέρα της με ένα υγιεινό πρωινό γεύμα, το οποίο και ανέβασε στο instagram. Μάλιστα, το ίδιο instastory δημοσίευσε και ο... Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και έχει βάλει σε πρόγραμμα και την σύντροφό του, με εξαίρεση κάποιες ατασθαλίες που τις κάνουν παρέα!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τη νέα της σχέση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του συντρόφου της. Ήταν αδύνατον οι followers της να μην την ρωτήσουν για την προσωπική της ζωή.

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον….».

Και μπορεί να μην λέει το όνομά του και να μην δείχνει το πρόσωπό του, όμως μία τα τατουάζ του, μία ακούμε τη φωνή του στα βίντεο… μία δημοσιεύουν ίδιες φωτογραφίες... όλοι έχουν καταλάβει ότι είναι μαζί!

Δείτε και εσείς τις νέες φωτογραφίες που πρόδωσαν τον έρωτά τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved