Φωτιά Bίλια: H έκκληση της Κατερίνας Ζαρίφη και το ξέσπασμα στα social media
Showbiz

Φωτιά Bίλια: H έκκληση της Κατερίνας Ζαρίφη και το ξέσπασμα στα social media

Φωτιά Bίλια: Έκκληση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η παρουσιάστρια με «μαυρισμένη ψυχή», όπως χαρακτηριστικά γράφει, βλέποντας τη φωτιά να κατακαίει ανεξέλεγκτη κάνει έκκληση για τα πυρόπληκτα ζωάκια τα οποία έχουν μεταφερθεί στο κτήμα Λαυρίου.

«Κινδυνεύει το κτήμα του Λαυρίου που έχουν μεταφερθεί τα πυρόπληκτα ζωάκια. Ψάχνουμε εκ νέου φορτηγά και άτομα να είναι stand by να βοηθήσουν στην εκκένωση. Επίσης πρέπει να βρεθεί χώρος να μεταφερθούν», σημειώνει και συνεχίζει με νέο story, οπού αναφέρει:

«Όσοι εκκενώνεται από τις περιοχές των Βιλίων, παρακαλούμε πάρτε τα ζώα μαζί ή αφήστε τα ελεύθερα. Κανένα ζώο δεμένο ή περιορισμένο», αναφέρει η ίδια.

Δες τα ποστ της

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες για μια ακόμη φορά.

Κύριος στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να μην κατευθυνθεί προς τον οικισμό Βίλια. Για την ώρα δεν κινδυνεύουν οικισμοί, ενώ έγιναν έγκαιρα προληπτικές εκκενώσεις. Την ίδια ώρα, καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς στην Κερατέα, για την οποία εκτιμάται ότι μέχρι το βράδυ θα έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Υπάρχουν δύο σημεία αυτή τη στιγμή όπου δίνεται μάχη. Πάνω από τον Άγιο Κωνσταντίνο και στο ΒΔ κομμάτι της πυρκαγιάς. Η εκτίμηση είναι ότι μέχρι το βράδυ θα έχει οριοθετηθεί, αναφέρει στην ενημέρωσή της η Πυροσβεστική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved