Αμαρυλλίς: Η πρώτη φωτό μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - To ολόσωμο μαγιό έκρυβε την κοιλίτσα της
Showbiz

Αμαρυλλίς: Η πρώτη φωτό μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - To ολόσωμο μαγιό έκρυβε την κοιλίτσα της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της φαίνεται πως διανύει η Αμαρυλλίς αφού πρόσφατο δημοσίευμα τη θέλει να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Η τραγουδίστρια είναι εδώ και δέκα χρόνια σε σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Κώστα Ματσίκα και σύντομα πρόκειται να του κάνει το πιο πολύτιμο δώρο, ένα παιδί.

Η ίδια για την ώρα δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τις γλυκές αυτές φήμες περί εγκυμοσύνης, ωστόσο είδαμε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό.

Το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, στη φωτογραφία οπού δημοσίευσε η καλή της φίλη, Josephine με την οποία βρέθηκαν μαζί στα γενέθλια του καλού της φίλου και συνεργάτη Χαράλαμπου Παπατζάνη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, έκρυβε διακριτικά την κοιλίτσα της.

Δες την στη gallery

Να θυμίσουμε ότι η Αμαρυλλίς είχε περάσει δύσκολα στο πρώτο κύμα του κορονοϊού αφού είχε προσβληθεί και χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να το ξεπεράσει.

Τελικά, τα κατάφερε, επανήλθε στην καθημερινότητά της και τη ζωή της και να που τώρα βιώνει την απόλυτη ευτυχία αφού προφανώς και ήθελε πολύ να γίνει μανούλα και να βιώσει τη χαρά της μητρότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved