H νέα πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη «ρίχνει» το Instagram – Δες την αλλιώς πριν ξεκινήσει η σειρά
Showbiz

H νέα πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη «ρίχνει» το Instagram – Δες την αλλιώς πριν ξεκινήσει η σειρά

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega με τη νέα φιλόδοξη σειρά «Ο Δάσκαλος» και η νέα του πρωταγωνίστρια «ρίχνει» το Instagram.

Η Κλέλια Ανδριολάτου πόζαρε topless και ξετρέλανε τους followers της. Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάτμο και οι φωτογραφίες της είναι το κάτι άλλο!

Λίγο πριν τη δεις λοιπόν στο νέο της ρόλο, δες της αλλιώς στη gallery που ακολουθεί.

Όσο για τη σειρά;

Πρόκειται για το story ενός δασκά­λου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμέ­νου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστι­βάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθο­γένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα απο­τελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μα­στίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ' έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Η σειρά θα έχει πρωταγωνίστρια τη Χαρούλα Αλεξίου, ενώ έχουν ανακοινωθεί οι Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Κλέλια Ανδριολάτου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος. Αν και έχουμε συνηθί­σει να βλέπουμε καθημερινά επεισόδια με την υπογραφή του γνωστού ηθοποιού και σκηνο­θέτη, αυτήν τη φορά ο «Δάσκαλος» αναμένεται να μας καθηλώνει τηλεοπτικά μία φορά την εβδομάδα.

Στο σίριαλ θα δούμε πλάνα από τις μα­γικές παραλίες αλλά και από σπίτια με ιστο­ρία, όπως είναι και το δικό του. Συγκεκριμένα, η μητέρα του ηθοποιού ζει έξι μήνες τον χρό­νο στο νησί, αφού, εκτός από τα καταλύματα που ενοικιάζει, εκεί βρίσκεται και το πατρικό σπίτι της οικογένειας, από το 1780, το οποίο ο Χριστόφορος θέλει να αξιοποιήσει στα γυ­ρίσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved