Σάκης Ρουβάς: Κίνηση ανθρωπιάς από τον τραγουδιστή – Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Κίνηση ανθρωπιάς από τον τραγουδιστή – Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Σάκη Ρουβά!

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας βρέθηκε το Σάββατο ο γνωστός τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έφθασε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι Μαντουδίου μαζί με δύο φορτηγά, εκ των οποίων το ένα είχε ζωοτροφές ενώ το δεύτερο ποσότητα νερού.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνάντησε τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Δημήτρη Χασιώτη, ο οποίος τον υποδέχθηκε και τον οδήγησε στην περιοχή. «Στο Μάτι μένω και εγώ και ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει αυτή η καταστροφή», δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και ο Σάκης, ο οποίος είναι γνωστό ότι ζει με την οικογένειά του στο Νέο Βουτζά και πέρασαν δύσκολα, είχε γράψει στο instgram του: “Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved