Καστελλόριζο: Οι εικόνες της Παναγίας και η συγκίνηση των επώνυμων καλεσμένων
Showbiz

Καστελλόριζο: Οι εικόνες της Παναγίας και η συγκίνηση των επώνυμων καλεσμένων

Στο Καστελλόριζο πραγματοποιήθηκε η έκθεση αγιογραφίας της Ελένης Αντωνακάκη με την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικής εταιρείας για στήριξη ατόμων με νεοπλασματικές ασθένειες, «Αλυσίδα Ελπίδας».

Η Αλυσίδα Ελπίδας, η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία για στήριξη ατόμων με νεοπλασματικές ασθένειες, ταξίδεψε στο ακριτικό Καστελόριζο και μαζί με την εικαστικό-Αγιογράφο και ενεργό στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού Ελένη Αντωνακάκη μας παρουσίασαν την έκθεση Αγιογραφίας με τίτλο : «Μήτηρ Αγνεύουσα και Παρθένος θηλάζουσα».

Η Ελένη Αντωνακάκη χρησιμοποίησε στις αγιογραφίες της μία μοναδική τεχνική λουστραρίσματος που τις κάνουν άτρωτες στον χρόνο. Ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης έχασε την γυναίκα του από καρκίνο στάθηκε και πάλεψε πλάι της μέχρι τέλους. Η μάχη που έδωσαν μεγάλη. Ο καρκίνος αποδείχτηκε πιο δυνατός και πήρε μακριά του την μητέρα των τεσσάρων παιδιών του...Ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης, μετά από το χτύπημα του καρκίνου στην δική του οικογένεια προσπαθεί να προσφέρει στον συνάνθρωπο του.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος του νησιού Σαμψάκος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτιστικών, Επικοινωνίας Μιχαήλ Στρατής Αμύγδαλος, ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς, δημοσιογράφοι, οι ιερείς του Καστελλόριζου, ο αστυνομικός διοικητής και ο στρατιωτικός διοικητής του νησιού ενώ την παρουσίαση της έκθεσης έκανε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η συγκίνηση μεγάλη. Η Ειρήνη Νικολοπούλου αναφέρθηκε στο έργο της Ελένης Αντωνακάκη αλλά και του Μιχάλη Δαρδανελιώτη με λόγια αγάπης και υποστήριξης στο έργο τους.

Δείτε στο βίντεο το συγκινητικό λόγο της αγιογράφου, Ελένης Αντωνακάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved