Κατερίνα Καραβάτου: Το ξεχωριστό καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της μέσα από τον φακό της παρουσιάστριας
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: Το ξεχωριστό καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της μέσα από τον φακό της παρουσιάστριας

H Κατερίνα Καραβάτου περνά ένα διαφορετικό καλοκαίρι, αφού άλλαξε τηλεοπτική στέγη και σήμερα, 17 Αυγούστου ανακοινώθηκε το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη!

Μετά το τέλος της από την εκπομπή του star, Στη φωλιά των Κου Κου και αφού υπέγραψε με το Mega και το διαζύγιό της είχε δρομολογηθεί, έφυγε για διακοπές με τα παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιό του σήμερα, 17 Αυγούστου:

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου αυτό το καλοκαίρι ταξίδεψε με τα παιδιά της στην Άνδρο και στη συνέχεια στην Κρήτη και μας χάρισε μοναδικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε στιγμιότυπα από το ξεχωριστό καλοκαίρι της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved