Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια έξοδός τους
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια έξοδός τους

H Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, όμως πότε ήταν η πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδος;

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2009, παντρεύτηκαν στις 25 Ιουλίου του 2011 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Φιλοθέης και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Το ζευγάρι με μία ανακοίνωσή του επέλεξε να κάνει γνωστό το διαζύγιό του!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν εμφανιστεί μαζί στην πρεμιέρα της παράστασης «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» στο θέατρο Ζίνα, στις 2 Δεκεμβρίου του 2019, εκ τότε ο φακός δεν τους τσάκωσε σε κάποια δημόσια κοινή εμφάνιση.

Δείτε την τελευταία τους έξοδο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved