Καλοκαίρι #Not: Το σχόλιο on air για τον χωρισμό Καραβάτου – Κατσούλη: «Είχαν ακουστεί πολλά…»
Showbiz

Καλοκαίρι #Not: Το σχόλιο on air για τον χωρισμό Καραβάτου – Κατσούλη: «Είχαν ακουστεί πολλά…»

Με μία ανακοίνωση η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν γνωστό το διαζύγιό τους.

Η εκπομπή Καλοκαίρι #Not ανέφερε την είδηση και τη σχολίασε.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του open: «Είδαμε φέτος πως η συνεργασία τους έληξε νωρίς, βεβαίως για επαγγελματικούς λόγους. Ήταν ένα επαγγελματικό διαζύγιο το οποίο δεν ξέρω αν προμήνυε το προσωπικό διαζύγιο…. Είχαμε ακούσει πολλά. Η αλήθεια είναι ότι είχαν ακουστεί διάφορα, όμως υπήρχε επαγγελματικός λόγος (το πρόωρο τέλος του Κρατερού από τη Φωλιά των Κου Κου) οπότε αυτό τα καλύπτει όλα»

Και η Ελένη Τσολάκη υπογράμμισε: «Είναι αυτές οι στιγμές που λες ότι όλα γίνονται για καλό και για μια καινούργια αρχή στη ζωή του καθενός. Μπορεί να σηματοδοτεί νέα πράγματα, πολύ όμορφα που θα ρθούν μπροστά τους»!

Δείτε όσα ειπώθηκαν παρακάτω για τον χωρισμό του ζευγαριού!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved