Μπόμπα: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές με τις κόρες της είναι απίθανα
Showbiz

Μπόμπα: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές με τις κόρες της είναι απίθανα

Το πρώτο καλοκαίρι παρέα με τις κόρες τους!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα λίγους μήνες μετά τον ερχομό των παιδιών τους περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους και παρά το γεγονός ότι η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει, το ζευγάρι επέλεξε να κάνει οδικώς τις καλοκαιρινές του διακοπές παρέα με τις δίδυμες.

Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα ανέβασε ένα απίθανο βίντεο με τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Το ζευγάρι παρέα με τις μικρές μέσα στο αυτοκίνητο, αποχωρούν από το Πόρτο Χέλι οπού πέρασαν μερικές ημέρες και είναι καθοδόν για τον επόμενο καλοκαιρινός τους προορισμό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το μέρος.

«Μετά από δέκα ημέρες στο Πόρτο Χέλι σηκώσαμε όλο μας το βιός και φεύγουμε για τον επόμενο μας προορισμό», γράφει και μας δείχνει τις μικρούλες στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Δες το σχετικό απόσπασμα

«Το σώμα επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν ξέρω… βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό. Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό, όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά. Είναι όμως το τελευταίο που σκέφτομαι», είπε ενώ για τον ερχομό των διδύμων της, αποκάλυψε:

«Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο συναίσθημα στη ζωή. Δεν περιγράφεται αυτό… μόνο αν το βιώσεις και όσες εκεί έξω το βιώνετε, το ξέρετε… οπότε δεν έχω λόγια για να το περιγράψω», είχε πει μεταξύ άλλων πρόσφατα στα stories της απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της σχετικά με την αλλαγή στο σώμα της μετά τον τοκετό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved