Μπότση: Η κόρη της μεγάλωσε και θα σαστίσεις με τις νέες φωτό! Με απίθανο στιλ στην Ικαρία
Showbiz

Μπότση: Η κόρη της μεγάλωσε και θα σαστίσεις με τις νέες φωτό! Με απίθανο στιλ στην Ικαρία

Μετά τις διακοπές τους στην Κέρκυρα, ο επόμενος προορισμός ήταν η πανέμορφη Ικαρία με την μικρή Αλίκη να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Η κόρη της Τζένης Μπότση μεγάλωσε πολύ και είναι μια κούκλα με κατάξανθα μακριά μαλλάκια και απίθανο στιλ!

Η ηθοποιός νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (17-08) ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες στις οποίες αποτυπώνεται η ευτυχία της μικρής Αλίκης ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την απίθανη εμφάνιση της μικρής πρωταγωνίστριας με ολόλευκο φόρεμα και ένα χαμόγελο λαμπερό!

Η πανευτυχής μαμά, απαθανάτισε τις στιγμές και τις μοιράστηκε με τους followers της.

Δες την στη gallery

Να θυμίσουμε ότι η Τζένη Μπότση έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Νοέμβριο του 2019 και ουδείς – πέρα από τους δικούς της ανθρώπους- δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος.

Το χαρμόσυνο νέο μάθαμε όλοι μας όταν η ηθοποιός είχε ήδη φέρει στον κόσμο την μικρή της πριγκίπισσα.

«Δεν το είπε κανείς και δεν ήθελα να μαθευτεί. Ο Αλέξανδρος το θεωρούσε υπερβολή. Ήμουν κρυμμένη, δεν πήγαμε διακοπές. Δεν πήγαινα ούτε στο σούπερ μάρκετ, ήμουν κλεισμένη στο σπίτι. [...] Αφού γέννησα και έφτασε στον ενάμιση μήνα, ήθελα να βγω, δεν άντεχα άλλο. Και δεν μπορούσα να βγω πάλι, γιατί ο γιατρός δεν με άφηνε», αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της εξηγώντας το λόγο που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved