Απίστευτη αλλαγή για την παρουσιάστρια! Έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι αγνώριστη
Showbiz

Απίστευτη αλλαγή για την παρουσιάστρια! Έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι αγνώριστη

Τεράστια η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η παρουσιάστρια.

Μπορεί μέχρι και πριν πάρει την απόφαση να κάνει αυτό το σικ κοντό καρέ να είχε πειραματιστεί με διάφορα χτενίσματα, ποτέ όμως δεν είχε «πειράξει» το μήκος. Και να που το έκανε.

Την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση «πρόδωσε» ο διάσημος κομμωτή της ποστάροντας ένα βίντεο με το νέο της look. Μαντεύεις ποια είναι; Πρόκειται λοιπόν για την Μαρία Μενούνος.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια εμφανίστηκε με κοντό καρέ μαλλί αφήνοντας πίσω το κλασσικό μακρύ που πλέον δεν έχει κάτι να πει, μπροστά στη νέα μόδα που επιτάσσει το κοντό καρέ.

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CSqjEajDC28

Όσο για τα μυστικά της που την έχουν καταχωρίσει σε μια από τις πιο εντυπωσιακές celebrities;

«Το μυστικό μου είναι ότι δεν νιώθω ενοχές! Τρώω ότι θέλω. Μου αρέσει να τρώω υγιεινά, όμως απολαμβάνω και τις τροφές που δεν είναι και τόσο υγιεινές. Όταν δεν αρνείσαι τον εαυτό σου, δεν θα φτάσεις ποτέ σε ακραία σημεία. Δεν γυμνάζομαι καθημερινά, όπως θα περίμενε κανείς. Όταν μπορώ, αθλούμαι με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Πρέπει να κάνεις ότι μπορείς και όχι να τιμωρείς τον εαυτό σου. Επίσης, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει πάντα να δίνει σε ότι κι αν κάνει τον καλύτερο του εαυτό», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved