Καραβάτου – Κατσούλης: Η τελευταία κοινή συνέντευξη και η αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές τους
Showbiz

Καραβάτου – Κατσούλης: Η τελευταία κοινή συνέντευξη και η αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές τους

Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά από δέκα χρόνια γάμου και απόκτησης δύο παιδιών, αποφάσισαν να χωρίσουν!

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους το πρωί της Τρίτης (17-08).

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν κάνει την τελευταία τους κοινή εμφάνιση το 2019. Είχαν εμφανιστεί μαζί στην πρεμιέρα της παράστασης «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» στο θέατρο Ζίνα, στις 2 Δεκεμβρίου του 2019, εκ τότε ο φακός δεν τους τσάκωσε σε κάποια δημόσια κοινή εμφάνιση ενώ την ίδια χρονιά είχαν δώσει και την τελευταία τους κοινή συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Το πρώην ζευγάρι είχα αναφερθεί τότε στις δύσκολες στιγμές που είχαν βιώσει μέσα στη δεκάχρονη σχέση τους.

«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με τον Κρατερό. Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την αρχή της σχέσης μας δεν ήταν όλα ρόδινα. Όταν λοιπόν αυτό συμβαίνει, δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστείς. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχασα τον μπαμπά μου και σαφώς ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες δυσκολίες», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved