Σπύρος Φωκάς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του μέσα στο νοσοκομείο – Συγκινητικές στιγμές
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: Γιόρτασε τα γενέθλιά του μέσα στο νοσοκομείο – Συγκινητικές στιγμές

Συγκινητικές στιγμές για τον Σπύρο Φωκά μέσα στο νοσοκομείο.

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής αν και περνάει δύσκολα με την περιπέτεια της υγείας του, αφού νοσηλεύεται εδώ και μέρες έχει κοντά του πολύ αγαπημένα πρόσωπα που τον φροντίζουν.

Ανάμεσά τους και ο καρδιακός του φίλος, Θοδωρής Στεργιάδης, ο οποίος με αφορμή τα γενέθλιά τους, πήγε στο νοσοκομείο κάνοντάς του έκπληξη!

«Αυτά τα γενέθλια του ο Σπύρος τα χάρηκε έστω κι αν βρίσκεται στο νοσοκομείο, με την περιπέτεια της υγείας του

Όμορφα διπλά γενέθλια δικά του και δικά μου😁

Να είσαι καλά Σπυράκο πάντα και Χρόνια σου πολλά ...σιδερένιος 😇», έγραψε ο ίδιος στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Δες τις φωτογραφίες

Η σύζυγός του Λίλιαν και ο αδελφικός του φίλος Θοδωρής Σεργιάδης είναι οι μόνοι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του σπουδαίου ηθοποιού και παλεύουν με κάθε τρόπο για να έχει μία αξιοπρεπή καθημερινότητα το Σπύρος Φωκάς.

Θυμίζουμε πως o προσωπικός φίλος του μεγάλου μας ηθοποιού μίλησε πρόσφατα αποκλειστικά στο gossip-tv για τη σοβαρότητα του θέματος και έκανε έκκληση για βοήθεια:

«Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη με την έννοια ότι εκτός από την άνοια που υπήρχε, υπάρχει και ένας καρκίνος στον πνεύμονα. Με πήραν τηλέφωνο από το Μαϊάμι της Αμερικής, διάβασαν το ποστ και θέλουν να βοηθήσουν. Εγώ έστειλα σήμερα και μήνυμα στον Μάικλ Ντάγκλας και του ζήτησα να βοηθήσει. "Στείλε άνθρωπο να δει πού είναι τώρα ο φίλος σου" του είπα. Δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Δεν θέλουμε να δημιουργηθεί μία κατάσταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved