Βανδή: Η νέα φωτό από τις διακοπές της είναι χάρμα! Το boho στιλ της μας ξετρέλανε
Showbiz

Βανδή: Η νέα φωτό από τις διακοπές της είναι χάρμα! Το boho στιλ της μας ξετρέλανε

Είναι το πρώτο καλοκαίρι της Δέσποινας Βανδή  μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Το περνά με καλούς φίλους και τα παιδιά της ενώ φροντίζει να γεμίζει την ημέρα της με όμορφες στιγμές και να απολαμβάνει την ηρεμία της, στιγμές σαν αυτή που μοιράστηκε το απόγευμα της Τρίτης (17-08) με τους followers της.

Ξαπλωμένη σε έναν υπέροχο καναπέ -προφανώς σε μια αυλή- που «μυρίζει» καλοκαίρι, ήλιο και αλμύρα πόζαρε ξυπόλυτη και φορώντας ένα υπέροχο τοπ σε boho στιλ που μας ξετρέλανε.

Τα δίμετρα πόδια της είναι φυσικά το σημείο εκείνο οπού εστιάζει κανείς και πώς όχι, αφού η Δέσποινα Βανδή διαθέτει μια αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Δες τη φωτογραφία στη gallery.

Όσο για το πώς διατηρεί τη γραμμή της στα 51 της χρόνια;

Ως καλή μαγείρισσα και μητέρα δύο παιδιών, μπαίνει τακτικά στην κουζίνα παντρεύοντας τις παραδοσιακές συνταγές με super foods, μιας και θεωρεί πως η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία μας.

«Εδώ και αρκετούς μήνες έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας. Μάλιστα, το κόκκινο κρέας προσπαθώ να το περιορίζω και στη διατροφή των παιδιών. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα στις συνταγές μου, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved