The Bachelor: Οι πρώτες φώτο της Αντζελίνας με μπικίνι μετά την μεγάλη απώλεια κιλών!
Showbiz

The Bachelor: Οι πρώτες φώτο της Αντζελίνας με μπικίνι μετά την μεγάλη απώλεια κιλών!

Άλλος άνθρωπος η Aντζελίνα Χαλντέντα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, The Bachelor μετά την μεγάλη απώλεια κιλών!

Η ίδια βγαίνοντας από το παιχνίδι του Alpha είχε αποκαλύψει πως όσο ήταν μέσα στη βίλα που φιλοξενούσε το ριάλιτι, είχε πάρει 13 κιλά.

Όχι, μόνο έχασε αυτά που είχε πάρει αλλά πολλά περισσότερα με τη ζυγαριά της, όπως η ίδια αποκάλυψε να δείχνει πλέον 46 κιλά.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Αντζελίνας Χαλντέντα είναι μεγάλη που κάποιοι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν το προηγούμενο διάστημα αν πάσχει από νευρική ανορεξία.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, The Bachelor είχε πει για την απώλεια των κιλών της σε συνέντευξή της: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια. Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο instagram. Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη».

Χθες, Τρίτη 17 Αυγούστου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της με μπικίνι και μας εξέπληξε!

Μας έδειξε πως είναι το σώμα της μετά την απώλεια κιλών!

Δείτε και εσείς στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved