Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Το μοναδικό βίντεο από τις κοινές διακοπές τους!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Το μοναδικό βίντεο από τις κοινές διακοπές τους!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι μαζί και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους!

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι το νέο λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz και αυτό το διάστημα απολαμβάνουν μαζί τις πρώτες διακοπές τους!

Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε και το πρώτο βίντεο όπου μας δείχνει το ταξίδι που θα κάνουν με τη μηχανή του τραγουδιστή

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει και ένα χιουμοριστικό βίντεο λίγο πριν ξεκινήσουν τις διακοπές τους γιατί δεν ήξερε πως να χωρέσει όλα της τα ρούχα σε μία μικρή βαλίτσα.

«Όταν νιώθεις πάρα πολύ cool που θα πας road trip με μηχανή, αλλά συνειδητοποιείς ότι πρέπει να χωρέσεις όλα σου τα πράγματα σε αυτό το τσαντίνι» σχολίασε η Μαίρη στα social media!

Να αναφέρουμε ότι οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου – ο δικός της γάτος. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφτηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον Ίαν Στρατή, ο οποίος εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι στο Θέατρο Άλσος και την πετυχημένη παράσταση Πάμε γι’ άλλα με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Άντζελα Δημητρίου, όπου κάθισαν στην τρίτη σειρά, παρήγγειλαν ποπ κορν και αναψυκτικά και παρακολούθησαν ευδιάθετοι τo σόου του performer και αποχώρησαν διακριτικά.

Τώρα λοιπόν η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύει και βίντεο από τις διακοπές με τον αγαπημένο της.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως το ταξίδι τους θα είναι 2.238 χιλιόμετρα, ενώ ο πρώτος τους προορισμός είναι η Πάτρα και έδειξε την καμπίνα ενός πλοίου και έγραψε πως το ταξίδι που θα κάνουν είναι 15 ώρες με προορισμό την Ιταλία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved