Ματίνα Ζάρα: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ματαίωση του γάμου της με τον Λάμπρο Χούτο
Showbiz

Ματίνα Ζάρα: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ματαίωση του γάμου της με τον Λάμπρο Χούτο

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα ματαίωσαν τον γάμο τους που ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου στην Σκιάθο και ο καθένας απολαμβάνει μόνος του τις διακοπές του... 

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώ ήταν όλα έτοιμα, μία βδομάδα πριν τον γάμο τους, τον ματαίωσαν και ο Λάμπρος δημοσίευσε βίντεο όπου περνά το βράδυ του στην αμμουδιά, ενώ η τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό και είναι στην παραλία με τον τετράποδο φίλο της.

Η είδηση της ματαίωσης του γάμου τους έγινε γνωστή από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία ανέφερε ότι προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο γάμος τους δεν θα γίνει.

Συγκεκριμένα ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε το γάμο μας. «Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας».

Η ανακοίνωση της ματαίωσης του γάμου έγινε γνωστή την Κυριακή και ο Λάμπρος είναι στη Σκιάθο, απ' όπου ανέβασε ένα βίντεο το βράδυ της Δευτέρας από την αμμουδιά και είναι λίγων δευτερολέπτων χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο στο instagram του.

Eνώ η Ματίνα Ζάρα δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την παραλία που κρατά στην αγκαλιά της τον σκύλο της.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της μετά την ματαίωση του γάμου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved