Μαίρη Χρονοπούλου: Στο νοσοκομείο ξανά η ηθοποιός (Photos)
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Στο νοσοκομείο ξανά η ηθοποιός (Photos)

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Τρίτη 17 Αυγούστου η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο “Σωτηρία”.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, ενώ άγνωστα είναι τα αίτια που την οδήγησαν ξανά μέσα σε λίγες μέρες στο νοσοκομείο.

Ο δημοσιογράφος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Γιάννης Αρμουτίδης, έκανε τις σχετικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες έγιναν repost στον λογαριασμό που διατηρεί η ηθοποιός στο instagram.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη φορά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από συμπτώματα που εμφάνισε στο αναπνευστικό της.

Ένας οξύς πόνος στο στήθος αλλά και ο βαρύς βήχας που είχε και που όσο περνούσε η ώρα δυσκολευόταν ακόμα και να αναπνεύσει, η αγαπημένη ηθοποιός επικοινώνησε με τον προσωπικό της γιατρό ο οποίος και της συνέστησε να εισαχθεί αμέσως στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου υπήρχαν αντικαταστάτες της για να διαπιστώσουν τι ακριβώς της συνέβαινε και πώς μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την όλη κατάσταση. Μάλιστα, υποβλήθηκε αρχικά σε τεστ για τον κορονοϊό και η πρώτη ανακούφιση ήρθε όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό είχε βγει αρνητικό. Όμως και πάλι κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στο νοσοκομείο όπου πήρε εξιτήριο, αλλά μέσα σε λίγα 24ωρα εισήχθη ξανά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved