Hλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Η πιο ρομαντική φώτο τους ever από τις διακοπές τους
Showbiz

Hλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Η πιο ρομαντική φώτο τους ever από τις διακοπές τους

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι full in love και δημοσίευσαν την πιο ρομαντική φωτογραφία τους από τις διακοπές τους! 

Μετά την Κίμωλο, βρίσκονται στην Τήνο και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν είναι άκρως εντυπωσιακές! Βέβαια μία από τις φωτογραφίες τους ξεχώρισε, αφού είναι η πιο ρομαντική φωτογραφία του ζευγαριού με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μετά από έξι μήνες που έζησαν χωριστά λόγω survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου απόλαυσαν την πρώτη τους απόδραση!

To ζευγάρι έκανε τις βουτιές του, απόλαυσε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και οι δυο τους είχαν μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram τους!

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ταξίδεψε με τους φίλους του στα κυκλαδίτικα νησιά, Σίφνο και Κίμωλο, ενώ το μοντέλο πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στις Σπέτσες και αυτό το γεγονός πυροδότησε τις φήμες περί χωρισμού!

Και μπορεί να πέρασαν χώρια κάποιες μέρες, όμως τώρα είναι ξανά μαζί και κάνουν διακοπές στην Τήνο!

Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές του ζευγαριού στο νησί, αλλά και την πιο ρομαντικό στιγμιότυπό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved