Ευαγγελία Συριοπούλου: Η νέα φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα στον έβδομο μήνα είναι απλά υπέροχη
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η νέα φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα στον έβδομο μήνα είναι απλά υπέροχη

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μπήκε στον έβδομο μήνα και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η ηθοποιός βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε δύο μήνες από τώρα θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Η άλλοτε πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Έλα στη θέση μου, είναι ήδη επτά μηνών έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον εδώ και δέκα χρόνια σύντροφό της Στράτο Πατσατζή.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου δημοσίευσε σήμερα, 18 Αυγούστου ακόμα μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, η οποία είναι πανέμορφη και ποζάρει με τον τετράποδο φίλο της. «Ο μποξέρ μου. μας προσέχει…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και αν και δεν σκέφτηκε ποτέ μέχρι σήμερα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ζει σαν παντρεμένο, μοιράζοντας την καθημερινότητά του.

Και πριν από λίγους μήνες, μόλις λίγο καιρό πριν η όμορφη ηθοποιός ολοκληρώσει τα γυρίσματα της σειράς που για πέντε χρόνια μας κρατούσε συντροφιά, έμαθε τα ευχάριστα νέα πως περιμένει τον καρπό του έρωτά τους.

Δείτε τη νέα φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved