Αναστάσης Ροϊλός: Ανέβασε την πρώτη φωτό με την σύντροφό του, Eριέττα και είναι… happy together
Showbiz

Αναστάσης Ροϊλός: Ανέβασε την πρώτη φωτό με την σύντροφό του, Eριέττα και είναι… happy together

Τις πιο όμορφες διακοπές λίγο πριν επιστρέψουν στα τηλεοπτικά πλατό περνούν ο Αναστάσης Ροϊλος και η σύντροφός του, Εριέττα Μανούρη.

Το ζευγάρι με αφορμή το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στη Σύρο, βρέθηκαν στο νησί και παρέμειναν για ολιγοήμερες διακοπές.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό με τους ίδιους να μιλούν σπάνια για την προσωπική τους ζωή. Τόσο εκείνος όσο και η όμορφη σύντροφος του παρότι έχουν απαθανατιστεί μαζί ποτέ δεν έχουν ανεβάσει κοινή φωτογραφία τους στα social media.

Αυτή τη φορά όμως ο ηθοποιός έκανε την έκπληξη και πόσταρε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από το νησί παρέα με φίλους.

«Πάντα έχει τη δυσκολία του να συνεργάζεσαι με πολύ δικούς σου ανθρώπους. Η συνεργασία έτυχε, μας προτείνανε μαζί» είπε πρόσφατα στο Happy Day ο Αναστάσιος Ροϊλός.

«Είναι ασφάλεια γιατί με τον Αναστάση έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία. Ξέρεις έχεις δύο μάτια απέναντί σου που ξέρεις ότι είστε μαζί και ό,τι γίνει λάθος θα το σώσουμε και ό,τι πάει σωστά θα το χαρούμε παρέα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό. Η μαμά μου πάντα γίνεται κολλητή με τους συντρόφους μου. Πάντα φταίει το παιδί, όχι οι άλλοι. Τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ» δήλωσε η Εριέττα Μανούρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved