Φωτιά στα Βίλια: Δύσκολες ώρες για την αδερφή του Βασιλάκου – Πήρε φωτιά το εξοχικό της σπίτι
Showbiz

Φωτιά στα Βίλια: Δύσκολες ώρες για την αδερφή του Βασιλάκου – Πήρε φωτιά το εξοχικό της σπίτι

Φωτιά στα Βίλια: Συγκλονίζει η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ο παρουσιαστής μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram έκανε γνωστό πως το εξοχικό σπίτι που διατηρεί η αδερφή του και ο γαμπρός του στην περιοχή πήρε φωτιά, χωρίς ωστόσο ακόμη να γνωρίζουν το μέγεθος της καταστροφής.

«Ξανά καίγονται τα Βίλια. Όλος τυχαίως! Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου διατηρούν ένα πολύ όμορφο εξοχικό στην περιοχή που για πρώτη φορά το επισκέφθηκα φέτος. Οι Πολωνοί πυροσβέστες εχθές έσβησαν την φωτιά καθώς έμπαινε στο σπίτι!
Δε γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς ακόμα!

Και σήμερα είδαν τους εμπρηστές στο ίδιο σημείο να βάζουν φωτιά και τους κυνήγησαν! Αυτές τις πληροφορίες μου έδωσε η αδερφή μου που μίλησε με κάτοικο της περιοχής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Δες την ανάρτησή του

Δραματικές είναι οι ώρες στα Βίλια, όπου μετά από συνεχείς αλλαγές στην κατεύθυνση των ανέμων, οι φλόγες από το ανεξέλεγκτο πύρινο μέτωπο μπήκαν τελικά στο χωριό, λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης. Δεκάδες πυροσβεστικά και εκατοντάδες πυροσβέστες στη μάχη για να σωθεί το χωριό των Βιλίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, οι ενεργές εστίες είναι δεκάδες, ενώ η πρόσβαση στα σημεία είναι αδύνατη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved