Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Ρομαντικό δείπνο στη Νάπολι (Photos)
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Ρομαντικό δείπνο στη Νάπολι (Photos)

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής βρίσκονται στην Νάπολη, όπου απολαμβάνουν τον έρωτά τους!

Μάλιστα, η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε φωτογραφίες από το ρομαντικό τους δείπνο με άρωμα Ιταλίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε: “Ειλικρινά δεν βγήκε ούτε μια φωτογραφία που να μην έχω το ύφος «έλα εδώ ναπολιτάνικο ζυμαράκι με σάλτσα και πεκορίνο να αναμετρηθούμε». Οπότε ανεβάζω αυτήν που είναι ένα τσικ πιο κολακευτική από τις υπόλοιπες στις οποίες είμαι σαν κανονικός κρίπουκλας υδατανθράκων. Συν κάποιες ακόμη από τις ελάχιστες πρώτες ώρες στη Νάπολη! Βίβα Ρένα 🇮🇹”!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι τρελά ευτυχισμένη και δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της!

Να αναφέρουμε ότι οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου – ο δικός της γάτος. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφτηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον Ίαν Στρατή, ο οποίος εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι στο Θέατρο Άλσος και την πετυχημένη παράσταση Πάμε γι’ άλλα με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Άντζελα Δημητρίου, όπου κάθισαν στην τρίτη σειρά, παρήγγειλαν ποπ κορν και αναψυκτικά και παρακολούθησαν ευδιάθετοι τo σόου του performer και αποχώρησαν διακριτικά.

Τώρα λοιπόν η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύει φωτογραφίες της από τις διακοπές με τον Ίαν Στρατή!

Δείτε το ρομαντικό δείπνο τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved