Δανάη Μιχαλάκη: Αγνώριστη στην εφηβική της ηλικία η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες!
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Αγνώριστη στην εφηβική της ηλικία η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες!

Είδαμε την Δανάη Μιχαλάκη, την γνωστή σε όλους μας ως Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, πως ήταν στην εφηβική της ηλικία και μείναμε άφωνοι!

Η Δανάη Μιχαλάκη είχε πιο κοντά και ξανθά μαλλιά και όταν πήγαινε σχολείο, έπαιζε σαντούρι, συμμετείχε σε χορωδίες και μάθαινε παραδοσιακούς χορούς.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Παπαγεωργίου στην Σύρο και το cyclades24 δημοσίευσε φωτογραφίες της από τα σχολικά της χρόνια!

Να αναφέρουμε ότι τον τρίτο κύκλο της σειράς, Άγριες Μέλισσες η αλλαγή της Δρόσως θα είναι εντυπωσιακή!

Η σειρά τη νέα σεζόν μεταφέρεται στην σκοτεινή περίοδο της δικτατορίας κι… ένα μαύρο πέπλο σκεπάζει το Διαφάνι και ταυτόχρονα καλύπτει τα όνειρα των κατοίκων του.

Η Δρόσω αλλάζει και γίνεται άλλος άνθρωπος, αφού η σειρά εξελίσσεται την περίοδο της δικτατορίας. Αλλάζει look και στυλ και το μακιγιάζ της είναι διαφορετικό ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Εκείνη την περίοδο, το 1967 η γυναικεία μόδα άρχισε να υιοθετεί περισσότερο τα χρώματα της hippie culture με αποτέλεσμα να βλέπουμε περισσότερα μουσταρδί, καφετιά και σκούρα πορτοκαλί ρούχα και έτσι θα δούμε την Δρόσω στις πρώτες σκηνές!

Επίσης το καρό εμφανίζεται συχνά σε φορέματα και τσάντες και το φλοράλ σε cropped tops και πουκάμισα, κάτι που υιοθετεί και η Δρόσω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved