Χρήστος Πολίτης: Γιατί χάθηκε ο Γιάγκος Δράκος της Λάμψης- Η μυστηριώδης εξαφάνισή του
Showbiz

Χρήστος Πολίτης: Γιατί χάθηκε ο Γιάγκος Δράκος της Λάμψης- Η μυστηριώδης εξαφάνισή του

Ο Χρήστος Πολίτης έριξε μαύρη πέτρα πίσω του εγκαταλείποντας την καριέρα του.

Παρόλο που έχει περάσει μια 17ετία από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της «Λάμψης», της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Νίκου Φώσκολου, όλοι θυμούνται τον αμείλικτο μεγιστάνα «Γιάγκο Δράκο» σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Ωστόσο, ο Χρήστος Πολίτης τα τελευταία χρόνια επέλεξε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απέχοντας από το θέατρο και την τηλεόραση. Οι εμφανίσεις του είναι σπάνιες το ίδιο και οι συνεντεύξεις του. Ο ίδιος, πριν από λίγο καιρό, αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση, αλλά και την Αθήνα και να εγκατασταθεί με την οικογένεια του κοντά στην Επίδαυρο. Ο Χρήστος Πολίτης προτίμησε να αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά να συμβιβαστεί με δουλειές που δεν ήθελε να κάνει. «Όπως οι ποδοσφαιριστές κρεμάνε τα παπούτσια, έτσι και οι ηθοποιοί πρέπει να φεύγουν. Αποσύρεται κάποιος από τον χώρο αν δεν κάνει για τον χώρο ή δεν του κάνει ο χώρος.

Για μένα οι συνθήκες του επαγγέλματος ήταν τέτοιες που δεν μου άρεσε πια. Οι προτάσεις που μου έγιναν έκτοτε, ήταν αστείες. Δεν με ενδιέφερε να μπω σε μια θεατρική καθημερινότητα, να είμαι συνέχεια στη σκηνή, να με βλέπει ο κόσμος, να παίρνω χρήματα. Όχι, αυτό δεν με ενδιέφερε καθόλου. Και μιλάω για το θέατρο αποκλειστικά.

Η τηλεόραση είναι άλλο πράγμα. Είναι ένας χώρος που κάποιος βγάζει λεφτά. Και γι' αυτό, άλλωστε, έκανα τηλεόραση. Το θέατρο είναι μια κατάθεση ψυχής», είπε χαρακτηριστικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης, αποκαλύπτοντας ότι ένιωσε μεγάλη πικρία, καθώς ανακάλυψε ότι οι αποδοχές του από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά ήταν πολύ λιγότερες από αυτές των νεότερων συναδέλφων του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved