Μελίνα Ασλανίδου: Πιο αδύνατη από ποτέ η τραγουδίστρια - Θα σαστίσεις με τις νέες φώτο της
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: Πιο αδύνατη από ποτέ η τραγουδίστρια - Θα σαστίσεις με τις νέες φώτο της

Φανερά αδυνατισμένη είναι το τελευταίο καιρό η Μελίνα Ασλανίδου

Η τραγουδίστρια στις νέες φωτογραφίες της με crop top και καυτό τζιν σορτσάκι εντυπωσιάζει μιας και έχει καταφέρει να έχει απίστευτη σιλουέτα!

Η Μελίνα έχει καταφέρει να αλλάξει θεαματικά το κορμί της...

Με γυμναστική, πρόγραμμα και σωστή διατροφή κατάφερε να χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την «ενοχλούσαν» και πλέον έχει την ιδανική σιλουέτα.

«Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.


Και μπορεί να έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά για την εμφάνισή της, εκείνη όμως δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει.

Με αφορμή λοιπόν την ονομαστική της γιορτή που ήταν τον Δεκαπενταύγουστου δημοσίευσε απίθανες φωτογραφίες της στο instagram και έγραψε: "Σήμερα ημέρα γιορτής , πολύ σημαντικής γιορτής , γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου ! Η Παναγία να μας προστατεύει να μας έχει υπό την σκ’επη της και να μας καθοδηγεί τον καθένα μας στον μοναδικό του δρόμο , δρόμο αγάπης και προσφοράς …καλή Παναγία σε όλους 🙏#happynameday *αυτο είναι ένα αγαπημένο μου σκυλάκι καταγωγής Ισπανικής , η σύνδεση μας ακαριαία , κάθε χρόνο λαχταρώ γι αυτή την στιγμή 🙌🙏ευγνώμων"

Η εμφάνισή της έχει αλλάξει πολύ και η σιλουέτα της είναι απίστευτη, δείτε τις νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες της τραγουδίστριας παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved