«Χείμαρρος» ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Το GNTM δεν είναι μόντελινγκ, είναι τηλεοπτικό προϊόν»
Showbiz

«Χείμαρρος» ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Το GNTM δεν είναι μόντελινγκ, είναι τηλεοπτικό προϊόν»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλά για το GNTM και το μέλλον που έχουν τα νέα μοντέλα που συμμετέχουν σε ένα τέτοιο τηλεοπτικό προϊόν! 

Η δική σας γενιά, με τον Κώστα Φραγκολιά, τον Κώστα Γκρέκα και άλλους, πρόλαβε τις καλές εποχές του μόντελινγκ. Πως εξηγείτε ότι δεν έχουν ακουστεί τόσο έντονα άλλα αντρικά ονόματα;

Έχει να κάνει με την κρίση, με τη διακοπή δεκάδων περιοδικών. Τότε είχαμε καλλιστεία, είχαμε συνθήκες που αναδείκνυαν μοντέλα. Τώρα, όμως, βλέπουμε πολλούς σεφ.

Υπάρχει και το GNTM. Τι πιστεύετε για αυτό;

"Αυτό δεν είναι μόντελινγκ, αυτό είναι τηλεοπτικό προϊόν. Δεν υπάρχουν οι συνθήκες να δουλέψουν αυτά τα παιδιά. Κάνουν ότι κάνουν και την επόμενη χρονιά ξεχνιούνται. Δεν υπάρχουν δουλειές, σχεδιαστές, περιοδικά. Τι να κάνουν αυτά τα παιδιά μετά; Αυτό τον κύκλο ο οποίος νίκησε την περασμένη σεζόν, τον είδες να κάνει κάτι; Δεν τον έχω δει σε έναν κατάλογο, σε ένα εξώφυλλο. Δεν υπάρχουν πια εταιρίες και περιοδικά. Όλα αυτά τα ριάλιτι είναι καθαρά για τηλεοπτική κατανάλωση. Τι ίδιο ισχύει και για τα μουσικά ριάλιτι. Τόσα παιδιά που θα βρουν μουσική στέγη; Θα απορροφηθούν από δισκογραφικές;" είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας στο περιοδικό ΕΓΩ και τη Νάντια Αδαμοπούλου για το GNTM.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved