Σάκης Αρσενίου: Τρελά ερωτευμένος! Αγκαλιά με τη σύντροφό του στον Κάλαμο
Showbiz

Σάκης Αρσενίου: Τρελά ερωτευμένος! Αγκαλιά με τη σύντροφό του στον Κάλαμο

 Σάκης Αρσενίου: Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους! Κάθε λόγο να χαμογελά έχει ο Σάκης Αρσενίου, αφού ο φτερωτός Θεός τον σημάδεψε για τα καλά με τα βέλη του

Ο φωτογραφικός φακός του Χάι τον συνέλαβε πριν μερικές μέρες στο Alekos Roz Beach Cafe στον Κάλαμο, παρέα με μια μελαχρινή καλλονή, η οποία μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του. Καθ’ όλη τη διάρκεια που παρέμειναν στην πλαζ, ο ένας δεν ξεκολλούσε λεπτό από την αγκαλιά του άλλου, με τον τραγουδιστή να της χαρίζει τα πιο τρυφερά του φιλιά.

«Ήταν όλη την ώρα αγκαλιά, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα», δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας. Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα, το ζευγάρι ξεχείλιζε πάθος και έρωτα, με τη σχέση τους να είναι χτισμένη σε γερές βάσεις. Ο Σάκης που όλα αυτά τα χρόνια έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο και το ήθος του, διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του, δείχνοντας στα καλύτερά του.

«Όπως για όλους μας, ο έρωτας είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, που μπορεί είτε να σου δώσει ώθηση, να κάνεις δημιουργικά πράγματα, είτε να σε αποδιοργανώσει. Το σωστό άτομο κάνει το πρώτο... το λάθος το δεύτερο…», έχει πει ο τραγουδιστής, τονίζοντας πως ο έρωτας κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved