Οργισμένος ο Σάββας Πούμπουρας: «Όσοι ευερέθιστοι χαλιούνται από τα stories μου… get the f@@k out…»
Showbiz

Οργισμένος ο Σάββας Πούμπουρας: «Όσοι ευερέθιστοι χαλιούνται από τα stories μου… get the f@@k out…»

Ξέσπασε ο Σάββας Πούμπουρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O παρουσιαστής όλες αυτές τις μέρες προσφέρει εθελοντικά τη βοήθεια του και προφανώς σε κάποιους από τους followers του δεν αρέσει το γεγονός ότι ανεβάζει σχετικά stories.

Ο ίδιος όμως έδωσε την απάντησή του και μάλιστα ήταν οργισμένη.

«Η ζωή έχει χαρές και λύπες, ομορφιές και πίκρες, προσφορά και εθελοντισμό αλλά και η ζωή και η εργασία συνεχίζονται… Όσοι ευερέθιστοι χαλιούνται από τα stories μου, get the f@ck out of this account. Όπως και να έχει καταλαβαίνω την οπτική σας. Δεν είμαι υποχρεωμένος όμως να τη δεχτώ», έγραψε ενώ μέσα από τα stories του απάντησε και πάλι σε όλους όσοι τον κατηγορούν.

Δες το βίντεο

Ο παρουσιαστής παρέα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου εθελοντικά να προσφέρουν τη βοήθεια τους κυρίως βοηθώντας τα ζώα της περιοχής. Ο ίδιος μάλιστα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε σχετικές αναρτήσεις ζητώντας από τον κόσμο να μην πηγαίνει προς την περιοχή.

«Μην έρχεστε προς Βίλια. Οι δρόμοι είναι κλειστοί. Έχουμε όση βοήθεια χρειάζεται και προμήθειες προς το παρόν. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση», έγραψε ενώ σε επόμενο ποστ ενημέρωσε τους followers του πως έχει ήδη σώσει 14 σκυλάκια και 5 γάτες.

Αυτή την ώρα η πυρκαγιά κατακαίει την περιοχή των Βιλίων για τέταρτη ημέρα ενώ υπάρχει ανησυχία για τη φωτιά που κινείται προς Μέγαρα. Η φωτιά βρίσκεται στην κορυφογραμμή του όρους Πατέρας που αποτελεί το φυσικό σύνορο του δήμου Μεγάρων με την Μάνδρα Αττικής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved