Survivor: Ρουμελιώτη - Κατσούλης: Δεν πάει ο νους σου τι έκαναν τα ξημερώματα στο Σύνταγμα!
Showbiz

Survivor: Ρουμελιώτη - Κατσούλης: Δεν πάει ο νους σου τι έκαναν τα ξημερώματα στο Σύνταγμα!

Μετά από τις διακοπές του στη Μύκονο το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Survivor επέστρεψε στη βάση του και είναι και πάλι μαζί.

Γιατί μπορεί ακόμη οι δυο τους να δηλώνουν πως δεν είναι ζευγάρι όμως ο χρόνος μέσα στη μέρα που δεν είναι μαζί φαίνεται πως είναι ελάχιστος, αν είναι.

Αυτή τη φορά ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκαναν κάτι απίστευτο!

Φόρεσαν τα ποδηλατικά τους ρούχα, ανέβηκαν στα ποδήλατά τους και έκαναν βόλτα στις 3 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Σύνταγμα.

Ο νικητής του Survivor μάλιστα μοιράστηκε κι ένα σχετικό βίντεο από τη βόλτα τους τα ξημερώματα.

Δες το κι εσύ

Θυμίζουμε πως στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη ο Σάκης τόνισε: «Νομίζω πως θα δείξει ο χρόνος. Εξάλλου δεν χρειαζόμαστε τέτοιες ταμπέλες (σχέση, ζευγάρι). Και παλαιότερα, γνωριστήκαμε, τη διεκδικούσα για με¬γάλο χρονικό διάστημα, αρχίσαμε να ερχόμα-στε πιο κοντά και κάποια στιγμή ήρθε και το ερωτικό κομμάτι. Δεν είπαμε «τώρα είμαστε ζευγάρι», απλώς έγινε. Το σίγουρο είναι πάντως ότι αγαπιόμαστε».
Με τη Μαριαλένα να συμπληρώνει: «Πράγματι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα, τι θα προκόψει στο μέλλον δεν το ξέρου¬με ούτε εμείς.»!
Και ο Σάκης πρόσθεσε: « Ίσως δεν είμαστε έτοιμοι να ορίσουμε διαφορετικά τη σχέση μας - και δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved