Καινούργιου: Έτσι μετέτρεψε το πιο casual κομμάτι της γκαρνταρόμπας της σε must αξεσουάρ παραλίας
Showbiz

Καινούργιου: Έτσι μετέτρεψε το πιο casual κομμάτι της γκαρνταρόμπας της σε must αξεσουάρ παραλίας

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια όταν κανείς μιλά για το στιλ της Κατερίνας Καινούργιου.

Και όταν κανείς έχει στιλ ακόμη και στην παραλία να πάει, δεν ξεχνά ποτέ βασικούς κανόνες.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια, μας έδειξε πώς μπορούμε το πιο casual κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που το φοράμε σχεδόν με όλα, να το κάνουμε must αξεσουάρ για μια σικ εμφάνιση στην παραλία.

Ποιο είναι αυτό; Το λευκό πουκάμισο! Ναι όπως το διαβάζεις!

Το φοράς με τζιν, το φοράς δεμένο με μάξι φούστα, το φοράς με κοστούμι όμως να που η Κατερίνα Καινούργιου το φόρεσε και στην παραλία. Πώς; Το μαγιό της από μέσα και απλά το έριξε στους ώμους! Ούτε καφτάνι, ούτε παρέο, ούτε σορτς.

Αρκεί βέβαια το λευκό πουκάμισο που θα επιλέξεις να είναι κάπως μακρύ και με ανοίγματα ώστε να κάνεις μια φανταστική και στιλάτη εμφάνιση με δυο μόνο summer items.

Δες πώς το φόρεσε στη gallery

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου έληξε τη συνεργασία της με το Open κι έχει βάλει πλώρη για άλλα τηλεοπτικά «λιμάνια».

«Είμαι αρκετά συγκινημένη. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Open για τη στήριξή του όλα αυτά τα τρία χρόνια. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Όλη αυτή η διαδικασία… Είναι αρκετά μέσα μου περίεργο, οπότε δεν είμαι σε φάση να πω όλα αυτά που έχω να πω. Πολλές φορές συγκινήθηκα με τους συνεργάτες μου αλλά και για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο», είχε πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις μετά το οριστικό φινάλε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved