Survivor: Αγνώριστος ο Ασημακόπουλος μετά το Survivor! Οι φωτό από τις διακοπές του
Showbiz

Survivor: Αγνώριστος ο Ασημακόπουλος μετά το Survivor! Οι φωτό από τις διακοπές του

Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά το Survivor!

Πάντα βέβαια το ίδιο γοητευτικός, ωστόσο αυτό το look με πιο κοντό κούρεμα του πάει ακόμη περισσότερο.

Αυτό το διάστημα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απολαμβάνει τις διακοπές του και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι καλύτερη η μια από την άλλη.

Ανέμελος, ξεκούραστος και πάνω από όλα έτοιμος για το επόμενο του επαγγελματικό βήμα.

Μπορεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος να ήταν ο τελευταίος παίκτης που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης με τη γνωστή ψηφοφορία του κοινού κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο όμως δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τους φιναλίστ από άποψη δημοφιλίας καθώς όπως πρώτο το gossip-tv.gr σας είχε αποκαλύψει είναι ένα βήμα πριν υπογράψει τη συνεργασία του με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, πλάι στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Ασημακόπουλος έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να σχολιάζει αιχμηρά ανθρώπους και καταστάσεις, έχει το θάρρος της γνώμης του όμως συγχρόνως είναι και ένας πολύ θετικός άνθρωπος με πολύ μπρίο και διάθεση να περνάει καλά. Κάτι που μεταδίδει και στους γύρω του. Κοινώς, είναι ό,τι πρέπει για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η οποία ήδη μετράει την απώλεια ενός καλού και για πολλά χρόνια συνεργάτη της, του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Για την ώρα δες στη gallery τις φωτογραφίες από τις διακοπές του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved