Μαρία Μπεκατώρου: Η απίθανη selfie και το απρόοπτο γεγονός στην Κεφαλονιά που την τάραξε
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Η απίθανη selfie και το απρόοπτο γεγονός στην Κεφαλονιά που την τάραξε

H Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται στην Κεφαλονιά, βγάζει απίθανες φυτογραφίες από τα πάτρια εδάφη αλλά τις συνέβη και ένα απρόοπτο γεγονός που την τάραξε!

Η παρουσιάστρια η οποία την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον Mega χαλαρώνει στην Κεφαλονιά και οι φωτογραφίες της είναι πιο εντυπωσιακές από κάθε άλλη φορά!

Σήμερα, 20 Αυγούστου επέλεξε να βγάλει μία selfie, αλλά της το χάλασε όπως ανέφερε και η ίδια ένα… τσίμπημα!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά τη selfie ήρθε τσίμπημα στο μπράτσο από κάτι απροσδιόριστο…#summer #lifequotes #lifelessons #skalakefalonia #greece» και δημοσίευσε τη selfie στην οποία απεικονίζεται κατάμαυρη και… τα μαλλιά της έχουν ανοίξει πολύ από τον ήλιο!

Δείτε την και εσείς στις απίθανες φωτογραφίες από την Κεφαλονιά λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ανακοίνωση του MEGA για την Μαρία Μπεκατώρου αννέφερε:

"Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Μαρία Μπεκατώρου, την παρουσιάστρια που αγαπά και ξέρει την ψυχαγωγία όσο λίγοι. Η Μαρία Μπεκατώρου, δικαιωματικά, κερδίζει μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά του τηλεθεατή για τη θετική της ενέργεια, τον αυθορμητισμό, την αμεσότητα και τη ζωντάνια της.

Είκοσι εννέα χρόνια στη μικρή οθόνη, έχει διαγράψει τροχιά θριάμβου κερδίζοντας το δύσκολο στοίχημα της διαχρονικότητας. Eπιστρέφει στο MEGA, εννέα χρόνια μετά, για μία άκρως ψυχαγωγική τηλεοπτική σεζόν.

Γιατί οι αυθεντικοί άνθρωποι είναι η καλύτερη παρέα. Το MEGA της εύχεται καλή αρχή."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved