Ζέτα Μακρυπούλια: Νέες φώτο από τη λαμπερή βάφτιση της ανιψιάς της
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Νέες φώτο από τη λαμπερή βάφτιση της ανιψιάς της

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στη Νάξο για να παρευρεθεί στην βάφτιση της μικρότερης ανιψιάς της και αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ο αδερφός της ηθοποιού και παρουσιάστριας, ο Άκης Μακρυπούλιας και η Ελίζα Σπυροπούλου βάφτισαν την κόρη τους στις 18 Αυγούστου στη Νάξο και καλεσμένοι ήταν οι στενοί συγγενείς και ελάχιστοι φίλοι.

Το όνομα που πήρε η μικρή είναι… Αγγελική.

Ο αδερφός της παρουσιάστριας δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα από τη βάφτιση της κόρης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη συνέχεια και η ευτυχισμένη θεία δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από το μυστήριο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φορούσε ένα κατάλευκο φόρεμα και είναι η πρώτη «επίσημη» εμφάνισή της μετά τον χωρισμό από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Να θυμίσουμε ότι η Ζέτα και ο Μιχάλης ήταν ζευγάρι για 12 χρόνια.

Όσο για τον χωρισμό της Ζέτας με τον Μιχάλη και τον λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αυτός δε φαίνεται να είναι άλλος από την κούραση και τη φθορά που έφερε το πέρασμα του χρόνου.

Μέσα από κοινή δήλωσή τους, στην «Espresso» έκαναν γνωστό τον χωρισμό τους τονίζοντας: «Είμαστε αγαπημένοι, ύστερα από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί». Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι περνά μια σοβαρή κρίση στη σχέση του, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved