Τα αδέρφια Τότσικα κάνουν διακοπές μαζί στην Τήνο! Η Φαμέλη πόζαρε με μαγιό στο φακό της Ρέβη
Showbiz

Τα αδέρφια Τότσικα κάνουν διακοπές μαζί στην Τήνο! Η Φαμέλη πόζαρε με μαγιό στο φακό της Ρέβη

Το ότι η τηλεοπτική Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι ζευγάρι με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση το γνωρίζαμε όπως αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο – αυτό που εμείς τουλάχιστον γνωρίζουμε- αφού παρευρέθηκε μαζί στο γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στη Σύρο, λίγες ημέρες αργότερα πήρε το καράβι και ταξίδεψε στην Τήνο, εκεί οπού ο Αποστολής Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη διαθέτουν την εξοχική τους κατοικία.

Η Ρούλα Ρέβη μάλιστα απαθανάτισε την ηθοποιό, την οποία τη νέα σεζόν θα απολαύσουμε στη σειρά «Σασμός», με μαγιό και οι φωτογραφίες είναι απίθανες.

Δες τα οικογενειακά κοινά τους στιγμιότυπα στη gallery και θα ξετρελαθείς

Όσο για τη σχέση του ζευγαριού;

Οι δυο τους διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους καθώς δεν θέλουν να παίρνει φως η προσωπική του ζωή από τη δημοσιότητα.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους μαρτυρούν ότι περνούν πολύ καλά μαζί, χωρίς όμως να δίνουν περαιτέρω λεπτομέρειες αφού γνωρίζουν καλά πως τόσο η ηθοποιός όσο και ο σκηνοθέτης θέλουν να "μιλούν" μόνο μέσα από τη δουλειά τους. Ωστόσο αυτή τη φορά η έκπληξη ήρθε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στης διάσημης φωτογράφου που δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved