Τάσος Ιορδανίδης: «Στην ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» παίζω τον αιώνιο φίλαθλο»
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: «Στην ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» παίζω τον αιώνιο φίλαθλο»

Ο Τάσος Ιορδανίδης αγαπάει το θέατρο και εμφανίζεται σπάνια στη μικρή οθόνη.

Ο Τάσος Ιορδανίδης απολαμβάνει την επαφή με τον κόσμο και φέτος θα τον απολαύσουμε στην καθημερινή σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς» αλλά και στην κινηματογραφική ταινία, «Ταξίδι στ΄αστέρια».

Ο ανταγωνισμός τη σεζόν 2021-22 αναμένεται μεγαλύτερος.

Η πρόβλεψή μου είναι ότι η σειρά θα μπει πολύ δυναμικά στην καθημερινότητα του τηλεθεατή. «Εωσφορικά» έξυπνο και καλογραμμένο σενάριο από τη Βάνα Δημητρίου, προσεγμένη στην κάθε λεπτομέρεια, γεμάτη φαντασία και ευρήματα η σκηνοθεσία του Ανδρέα, έμπειροι συνάδελφοι με λαμπρές πορείες και αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική αξία, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι από τους οποίους ξεχειλίζει το ταλέντο και έχουν έρθει για να μείνουν. Μια συνολικά πολύ άξια ομάδα -από τα παιδιά της παραγωγής και των συνεργείων μέχρι τον κάθε καλλιτεχνικά εμπλεκόμενο-, που δουλεύει με σπάνιο σεβασμό και σπάνιο μεράκι.

Πώς βλέπετε το τηλεοπτικό τοπίο της νέας σεζόν; Θα έχουμε αρκετές σειρές αλλά και αρκετά ριάλιτι.

Ακόμη είναι νωρίς για να εκφέρω κάποια άποψη γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι προγραμματισμοί. Σίγουρα, ως ηθοποιός, χαίρομαι πολύ που η μυθοπλασία έχει επιστρέψει με δυναμικό τρόπο.

Περιμένουμε και την πρεμιέρα της ταινίας «Ταξίδι στα αστέρια». Ποιος είναι ο δικός σας ρόλος;

Ο αιώνιος φίλαθλος. Μια φιγούρα η οποία δεν έχει λείψει ποτέ από κανένα μικρό ή μεγάλο γεγονός που συνδέεται με το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του Παναθηναϊκού. Η ταινία διαπερνά τα 100 χρόνια ζωής του συγκεκριμένου τμήματος, συγκινεί και προσκαλεί τους πιο παλιούς να θυμηθούν και τους πιο νέους να μάθουν. Είναι μια πολύ ωραία και έντιμη δουλειά, σε σενάριο και σκηνοθεσία του άξιου και εξαιρετικού συνεργάτη Χρήστου Δήμα.

Υπάρχουν σχέδια για θέατρο τον χειμώνα;

Για τα επόμενα χρόνια, θα δραστηριοποιηθώ καλλιτεχνικά στο Θέατρο Άλφα/Ληναίος-Φωτίου. Σύντομα, κορονοϊού επιτρέποντος, θα ανακοινωθεί το ρεπερτόριο της ερχόμενης χειμερινής θεατρικής περιόδου, είπε ο Τάσος Ιορδανίδης στο περιοδικό 7 μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved