Γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί τρεις μήνες μετά τον γάμο του
Showbiz

Γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί τρεις μήνες μετά τον γάμο του

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.  Το ανακοίνωσε ο ευτυχισμένος σύζυγος μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram κρατώντας στα χέρια του το τεστ εγκυμοσύνης της γυναίκας του. 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια υπέροχη τελετή πριν από περίπου τρεις μήνες και να που έρχεται κιόλας το πρώτο τους παιδί με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο και τη Δανάη Παναγιώτου.

Ο πρώην παίκτης του Power Of Love νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (20-08) ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του μέσα από μια υπέροχη φωτογραφία.

«Είναι η στιγμή που δεν έχεις λόγια να περιγράψεις πως νιώθεις🎆..Αυτό που θέλω να πω είναι πως νιώθω ευλογημένος για την γυναίκα που έχω δίπλα μου και διπλά ευλογημένος που θα μου χαρίσει το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα να έχω στην ζωή μου🍼..Πολλά περισσότερα στο βίντεο που ανεβαίνει σήμερα στο YouTube 🆘
Τι πιστεύετε ότι θα είναι;
👶🏽Αγόρι ή 👧Κορίτσι», έγραψε ο ίδιος με τους followers του να τους εύχονται τα καλύτερα.

Δες τη φωτογραφία

Ο νεαρός βρήκε τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, αρκετούς μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι.

«Όταν μπαίνει στη ζωή σου ο άνθρωπος σου, το ξέρεις από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό γνωριζόσαστε ή το τι θα πει ο κόσμος… Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, έρχεται και το κατάλληλο άτομο και όλα γίνονται με θέλημα Θεού είτε αργά είτε γρήγορα…! Για μένα αυτή η στιγμή έφτασε και είναι μακράν η πιο όμορφη και μοναδική στιγμή που έχω ζήσει ποτέ», είχε αναφέρει στα social media.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η Δανάη Παναγιώτου είναι full in love και επισφράγισαν τον έρωτά τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων ενώ τώρα λαχταρούν να κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί.

Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved