Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεκάδες οι φωτό με τα μαγιό της αλλά σαν αυτή καμία! Δες γιατί…
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεκάδες οι φωτό με τα μαγιό της αλλά σαν αυτή καμία! Δες γιατί…

Ένα όμορφο καλοκαίρι παρέα με την οικογένειά της στην Πάρο απολαμβάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στο πλατό του Happy Day, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Βουτιές, παιχνίδια με τις κόρες της, ξεκούραση αλλά και πολλές βόλτες περιλαμβάνει το καθημερινό της πρόγραμμα με την ίδια να μοιράζεται καθημερινά στιγμές με τους followers της.

Στις περισσότερες ποζάρει με τα απίθανα μαγιό της που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της και το τέλειο μαύρισμα της, μόνο που αυτή η τελευταία κάνει τη διαφορά,

Γιατί; Γιατί όπως κι εσύ θα δεις φαίνονται ολοκάθαρα οι άψογοι κοιλιακοί της!

Δες την στη gallery

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της:

«Περνάω φάσεις. Κάποτε μπήκα στη διαδικασία να ασκηθώ εντατικά και να χάσω και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και τα κατάφερα. Μετά πέρασα μια φάση που ξαναέφαγα. Γενικά με βοηθά το σώμα μου. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνω στην κοιλίτσα αν φάω λίγο παραπάνω και όλοι με ρωτούν αν είμαι έγκυος, γενικά έχω σφιχτό σώμα και τα χρόνια γυμναστικής που έχω κάνει συμβάλλουν να το διατηρώ έτσι».

Και είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο προσέχει την διατροφή της στο περιοδικό shape: «τρώω λίγο πιο στεγνά. Επίσης, αυτό που με βοήθησε είναι ότι έφερα πολύ νωρίς το βραδινό μου. Όταν σταμάτησα να τρώω στις 9:30 που ερχόταν ο Θέμης και άρχισα να τρώω στις 7, είδα μεγάλη διαφορά. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό και δε μου αρέσουν πολύ τα γλυκά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved