Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: «Είμαι χάλια, έχω χάσει κιλά, πηγαίνω στην εκκλησία για να ηρεμήσω»
Showbiz

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: «Είμαι χάλια, έχω χάσει κιλά, πηγαίνω στην εκκλησία για να ηρεμήσω»

Η Βικτώρια Καρύδα συγκλονίζει με την εξομολόγησή της τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους στη Βούλα.

Μάλιστα, τόνισε πως σκέφτεται σοβαρά να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμη να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα».

Και πρόσθεσε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη: «Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη».

Και υπογράμμισε ότι δεν είναι σε φάση να κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή: «Εγώ δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για ένα νέο ξεκίνημα. Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να βρεθεί στη ζωή μου ένας άνδρας καλός, δυναμικός, να με αγαπάει και να με προσέχει εμένα και τα παιδιά μου όπως ο Γιάννης. Αν και ο Γιάννης είναι αναντικατάστατος».

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved