Συνατσάκη – Στρατής: Ζουν τον έρωτά τους στην Ιταλία - Αυτό είναι το πρώτο κοινό τους βίντεο!
Showbiz

Συνατσάκη – Στρατής: Ζουν τον έρωτά τους στην Ιταλία - Αυτό είναι το πρώτο κοινό τους βίντεο!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι μαζί και ζουν τον έρωτά τους στην Ιταλία!

Το ζευγάρι περνά τις πρώτες του διακοπές και επέλεξε να ταξιδέψει στην Ιταλία με τη μηχανή του τραγουδιστή!

Και μπορεί να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά ακόμα για τη σχέση τους, η ηθοποιός και παρουσιάστρια με τον δικό της τρόπο έχει παραδεχτεί ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο.

Πρώτος σταθμός στο road trip τους ήταν η Νάπολη, με την Μαίρη Συνατσάκη να μαγεύεται από τις ομορφιές του τόπου και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Όμως, χθες αργά δημοσίευσε και το πρώτο τρυφερό βίντεο με τον Ίαν Στρατή και είναι το πρώτο τους τρυφερό στιγμιότυπο!

Να αναφέρουμε ότι οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου – ο δικός της γάτος. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφτηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον Ίαν Στρατή, ο οποίος εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι στο Θέατρο Άλσος και την πετυχημένη παράσταση Πάμε γι’ άλλα με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Άντζελα Δημητρίου, όπου κάθισαν στην τρίτη σειρά, παρήγγειλαν ποπ κορν και αναψυκτικά και παρακολούθησαν ευδιάθετοι τo σόου του performer και αποχώρησαν διακριτικά.

Τώρα η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα από τις πρώτες τους διακοπές, δείτε τα και εσείς στην παρακάτω gallery αλλά και το πρώτο τους βίντεο!

Δες παρακάτω το πρώτο τους τρυφερό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved