«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν γενναιόδωρος, σε αντιδιαστολή με κάποιους άλλους πρωταγωνιστές»
Showbiz

«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν γενναιόδωρος, σε αντιδιαστολή με κάποιους άλλους πρωταγωνιστές»

O Σταμάτης Τζελέπης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Θανάση Βέγγο, τον Μίμη Φωτόπουλο και τον Κώστα Καζάκο!

Γνώρισες μεταξύ άλλων σπουδαίων ηθοποιών και τον Θανάση Βέγγο που παίξατε μαζί. Υπάρχει κάποιο περιστατικό που συνέβη όσο παίζατε μαζί και το θυμάσαι έντονα;

«Ο Κώστας Καζάκος είναι ο θεατρικός μου πατέρας και ο Θανάσης Βέγγος ο τηλεοπτικός και κινηματογραφικός μου πατέρας. Και οι δύο υπήρξαν απέραντα γενναιόδωροι απέναντί μου. Ο δε Μίμης Φωτόπουλος, αυτός που μου προσέφερε τη μεγάλη ευκαιρία στο “Δον Καμίλο”, το ρόλο του καρδινάλιου που παρουσιάστηκε στο Θέατρο της Δευτέρας, το οποίο παίζεται μέχρι και σήμερα, μετά από 40 χρόνια. Αυτός ο ρόλος με έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό και από εκεί άρχισε η πορεία μου να εξελίσσεται δυναμικά και ανοδικά.

Στη σειρά «Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης» ο Θανάσης Βέγγος ήταν πολύ γενναιόδωρος απέναντί μου. Κάθε πρωί που ο σκηνοθέτης Γιώργος Λαζαρίδης έφερνε τα κείμενα, ο Θανάσης έλεγε: «Γιώργο, δώσε τα λόγια μου στον Σταμάτη. Εγώ χόρτασα». Αυτός ήταν ο Θανάσης Βέγγος, σε αντιδιαστολή με κάποιους άλλους πρωταγωνιστές που κυριολεκτικά μου έπαιρναν τις ατάκες από το στόμα. Δυστυχώς, στο χώρο μας η απληστία και η ματαιοδοξία περισσεύουν.» είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου ο Σταμάτης Τζελέπης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved