Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η θεαματική αλλαγή της – «Πλέον δεν ντρέπομαι να δείχνω όπως είναι το σώμα μου»!
Showbiz

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η θεαματική αλλαγή της – «Πλέον δεν ντρέπομαι να δείχνω όπως είναι το σώμα μου»!

H Τζωρτζέλα Κόσιαβα δημοσίευσε μία αρετουσάριστη φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό και έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες!

Η δημοσιογράφος η οποία έχει καταφέρει να αλλάξει θεαματικά την εμφάνισή της, ανέφερε ότι δεν ντρέπεται αν δείξει πως είναι πραγματικά το σώμα της και υπογράμμισε: «και την κυτταρίτιδα μου έχω ❤ και τις ραγάδες μου 😀 και τις ευρυαγγείες 🎈 και την κοιλίτσα την χαλαρή όλα αυτά που μας κάνουν να είμαστε ο εαυτός μας»!

Συγκεκριμένα σχολίασε: «Αυτή η φωτογραφία έχει την ξενοιασιά και την χαρά που σου δίνει το καλοκαίρι 🔆🐚 και πλέον δεν ντρέπομαι να δείχνω όπως είναι το σώμα μου με όλα αυτά που παλιά ένιωθα άσχημα , και την κυτταρίτιδα μου έχω ❤️ και τις ραγάδες μου 😀 και τις ευρυαγγείες 🎈 και την κοιλίτσα την χαλαρή όλα αυτά που μας κάνουν να είμαστε ο εαυτός μας 💪και να τον αγαπάμε 🥰όπως είναι ❤️ γιατί είμαστε μοναδικοί και οποίος μας αγαπά αληθινά μας δέχεται όπως είμαστε 🌷 #summer #reallife #body #lovemyself #noretouch #womanpower #seavitamin #greece #smilealways #lifeisbeautiful»!

Δείτε και εσείς τις φωτογραφίες της χωρίς ρετούς από τις διακοπές της στο Πήλιο

Όσο για τη σιλουέτα της; Τα λόγια είναι περιττά..

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει: «Ήμουν 94 και τώρα πλέον είμαι 64. Λόγω διατροφής. Κάνω συγκεκριμένη διατροφή από τον Σεπτέμβριο (2019) για αυτό τον λόγο, όχι για θέμα εμφάνισης…. Δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα υγείας».

Έχει ξεφορτωθεί από πάνω της όλα τα περιττά κιλά και έχει γίνει μια... άλλη και αυτό το βλέπαμε και τη σεζόν που πέρασε που ήταν στην εκπομπή, Ευτυχείτε, αλλά και μετά στο Καλοκαίρι #Not!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved