Χρηστίδου: Οι νέες φώτο μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μαμά της
Showbiz

Χρηστίδου: Οι νέες φώτο μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μαμά της

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στο πλευρό της μαμάς της. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το νοσοκομείο οπού νοσηλεύεται η μαμά της.

Η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου λίγες μέρες μετά το τέλος της εκπομπής της στο Open αποκάλυψε ότι η οικογένειά της από τον περασμένο Νοέμβριο «παλεύει» και είναι στο πλευρό της μαμάς της, κυρίας Μίνα, η οποία αντιμετωπίζει γενναία το «τέρας» που λέγεται καρκίνος.

«Για μένα ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος χειμώνας, ο πιο δύσκολος της ζωής μου. Προσπάθησα να τα καταφέρω όλα αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Τώρα που έκλεισε η σεζόν αποφάσισα να τα πω. Σαν οικογένεια αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Πρώτη Νοεμβρίου, στα γενέθλια του αδερφού μου, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Έχω μάθει πολλά πια για αυτή την ασθένεια. Από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη. Εδώ στο νοσοκομείο περνάμε τις περισσότερες ημέρες, άλλες καλύτερες κι άλλες χειρότερες», είχε πει μεταξύ άλλων.

Σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το αιματολογικό Κέντρο της Στοργής που κτίστηκε στο γενικό νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου. Στη μία απεικονίζεται η παρουσιάστρια και στην άλλη μία αίθουσα από το νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε παρακάτω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved