Αλεξανιάν: Το συγκινητικό αντίο της στον Τριανταφυλλόπουλο «Κρατώ στην καρδιά μου τα βλέμματά μας»
Showbiz

Αλεξανιάν: Το συγκινητικό αντίο της στον Τριανταφυλλόπουλο «Κρατώ στην καρδιά μου τα βλέμματά μας»

Συντετριμμένη είναι και η Χριστίνα Αλεξανιάν από τον θάνατο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος έδωσε τέσσερις μήνες τη μάχη του με τον καρκίνο αλλά άφησε σήμερα (21-8) την τελευταία του πνοή!  

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον φίλο και συνάδελφό της.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά πως «Κώστα μου, γλυκέ μου εσύ. Όσοι είχαμε την τύχη να μοιραστούμε την σκηνή μαζί σου, μας έλουσε το φως σου, η καθαρότητα της ψυχής σου, το εμπνευσμένο ταλέντο σου και η καλοσύνη σου! Καλό σου ταξίδι φίλε αγαπημένε».

https://www.instagram.com/p/CS1eBGWDB5z

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή συνάδερφος και φίλη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!

Η Έρση Πίττα ανέφερε: «Άδικα και απροσδόκητα έχασε τη μάχη για τη ζωή του. Το θέατρο σήμερα πενθεί για άλλη μία απώλεια. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που υπηρέτησε με αφοσίωση το ελληνικό θέατρο, με σημαντική επίσης παρουσία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση μας άφησε πολύ νωρίς. Τα θερμά μου συλλυπητήρια εκφράζω στην οικογένειά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved